Раянеър няма спирка. Пуска полети и до Испания!

Така, както е тръгнало, най-голямата лоукост компания в Европа, се превръща в един от най-големите играчи и на родния пазар. След като вчера обяви поредна нова дестинация и държава, днес нискотарифния авиопревозвач добави нова страна-Испания, с двете най-големи дестинации-Мадрид и Барселона. Също така пуска и нова дестинация за българския пазар отново в Германия-Хамбург. Връща се и позабравената за нискотарифни компании дестинация-Берлин, която беше обслужвана от Ийзиджет в недалечното минало.

Полетите по испанските маршрути, отново ще се конкурират с Уизеър, като Раянеър започват с много ниски цени от 24,99 евро минимум в посока, както за Мадрид, така  за Барселона. Така Испания ще стане по-достъпна от всякога, а е и добра изходна точка за Португалия и Мароко, до които ще могат да се комбинират полети с обща цена под 100 евро. Важно е да се отбележи и че Мадрид е една от основните изходни точки за полети до Северна и Южна Америка и предлага едни от най-евтините оферти до там. А ще може и да се насладите на кралския дворец в Мадрид или прословутата архитектура на Гауди в Барселона. Също така тези полети са възможност да се посети мач на някой от двата испански гранда-Реал Мадрид и Барселона, а защо не и дербито между тях-Ел Класико с директен спор между двамата най-добри футболисти в света Кристиано Роналдо и Лео Меси. Разбира се в тези градове има забавление за всякакви вкусове и всякакви хора.

Хамбург е нова дестинация за българския пазар, която също намира място в разписанието на Раянеър от София. Градът е с най-много мостове в Европа и един от най-големите на континента. Също предлага много и най-различни туристически атракции за всеки вкус.

Берлин отново става евтина дестинация с полети от 24,99 евро в посока. Летището е предпочитаното от лоукост компаниите Шьонефелд. За столицата на Германия може да се кажат много неща, но най-хубаво ще е всеки да открие най-интересното за себе си с един полет до там.

Всички нови полети стартират в края на октомври, като немските дестинации са Берлин-всеки ден, Хамбург-3 пъти в седмицата, а испанските са 4 дни в седмицата Мадрид и три пъти Барселона.

Остава само да изчакаме до идването на есента и започването на евтините полети към тези прекрасни дестинации!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *