Раянеър с нова дестинация от Пловдив!

Хората от Пловдив почти нямаха избор за дестинации от тяхното летище. Ето че нещата постепенно започват да се променят! Ирландската авиокомпания Раянеър започва полети до две нови дестинации от града под тепетата и по този начин маршрутите от там стават общо три.

Става въпрос за италианското летище Милано Бергамо, а вече ви съобщихме и за  белгийското Брюксел Шарлероа. По този начин белгийското летище ще бъде свързано с цели три български града. А Раянеър ще започнат полети до второ миланско летище от България, след като от София летят до Милано Малпенса.

Кога стартират полетите Пловдив-Бергамо?

Полетите до Бергамо започват на първи ноември 2017 година и ще бъдат два пъти в седмицата, в сряда и неделя. А цените започват от 26 евро в посока. А още цени и дати можете да разгледате на сайта на авиокомпанията тук – цък!

Това е поредната добра новина за българите, след като вчера ви съобщихме, че Уизеър също добавят нова дестинация от нашата страна.

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *