Раянеър с нови маршрути от България!

Раянеър продължава разширяването си на българския пазар, като обяви две нови дестинации.

Пловдив е първият град, до който ирландците започнаха да летят още през 2010 година. А сега от нискотарифната авиокомпания обявиха, че добавят втори маршрут от там. През октомври ще започнат полети, свързващи пловдивското летище с белгийското Шарлероа. В момента има полети от града под тепетата до Лондон. Още няма разписание на полетите на сайта, но се знае че те ще бъдат два пъти седмично.

Добавят и ново летище!

Другата голяма изненада идва от Варна. Морската столица става третото летище, до което Раянеър започват полети в България. Маршрутът отново е до Шарлероа. Полетите започват също през октомври и ще са два пъти седмично. Нека да припомним, че наскоро Уизеър обяви, че прави Варна втората си база в България и прибави 5 нови дестинации, а друга голяма нискотарифна авиокомпания Изиджет също започва полети до морската  столица! По този начин Варна става и вторият град в България, до който ще летят трите най-големи европейски лоукост превозвачи!

Остава само да излезе разписание с цени на полетите и дни и часове на излитане и кацане, за да можем да си направим крайните изводи за новите маршрути!

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Един коментар з “Раянеър с нови маршрути от България!

  1. Pingback: Раянеър с нова дестинация от Пловдив! - Триковете на пътуването

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *