Раянеър с още изненади и нови полети!

Раянеър поднася няколко изненади на клиентите си тези дни. Едната в свързана с нови полети, но към позната дестинация. От 30 октомври полетите до британската столица Лондон стават по два на ден в посока. Часовете са доста по удобни, тъй като няма да се пристига късно вечерта. Полетът София-Лондон ще е обеден, освен вечерния и ще излита в 12:10 от София, а ще каца в 13:25 в Лондон.

novlon

Полетът от Лондон пък ще бъде сутрешен като тръгва от там в 06:35 и ще е в София в 11:45.

sofnov

Така вече ще може да си планирате по-лесно времето в Лондон, с пристигане на обяд и достатъчно време през деня за настаняване. А и колкото повече, толкова повече, както добре знаем!

Другата изненада на Раянеър идва от промоционалните цени днес по някои маршрути за план бизнесплюс, който предлага много предимства и си заслужава да се възползвате от ниските цени в момента.  Ето и един нагледен пример, колко евтино може да ви излязат тези цени. Билет София-Пиза за дати 09-12 май с план бизнесплюс излиза само 99,98 евро.

sofpis

А ето и какво предлага въпросният план:

ryanofer

Наистина Раянеър лесно може да се превърне в една от любимите лоукост компании на българския пазар с тези добри новини постоянно!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *