Раянеър с промоция за новата година!

Раянеър започват новата година така, както завършиха старата, а именно с голяма промоция от страна на ирландската авиокомпания!

Ето че този път от авиокомпанията започват с един милион места от 14,99 €, а от България има дори по-ниски тарифи тръгващи от 9,99 € в посока! Офертата зависи от наличността на местата и се прилагат общите условия на авиокомпанията.

Авиокомпанията може да се похвали, че е и първата в България с редовни полети от 4-те най-големи летища. А сега офертата обхваща само полети от София и Пловдив.

Супер цени има от София до Берлин за 9,99 €, Рим за 12.74 €, Глазгоу за 14,99 €, Стокхолм за 14,99 € и от Пловдив до Франкфурт Хан за 9,99 € и Лондон за 19,99 €.

Промоцията с още цени можете да видите тук-цък!

Добре е да разгледате и всички варианти за комбинации до по-далечни и труднодостъпни дестинации! Авиокомпанията има полети до 15 държави от България, а множество дестинации от Бургас стартират точно в края на март така че може да комбинирате и полети от там.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *