Раянеър с голяма промоция!

Ето че след множеството отменени полети, Раянеър обяви голяма разпродажба на места. Цените са много ниски, а местата са ограничени.

Голямата промоция на Раянеър обхваща различни полети от различни страни до Италия, а София и Пловдив също попадат сред дестинациите с намаления.

Ето, че след като Раянеър са единствената компания с редовни полети от Пловдив, предлагат и много ниски цени на своите пътници от там. Линията, която попада в промоцията е Пловдив-Милано(Бергамо). Другите линии с намаления от България са София-Рим(Чиампино) и София-Милано(Малпенса).

Не забравяйте да проверите и удобни връзки, с които да стигнете до по-труднодостъпни дестинации, като например Мароко или Португалия. По този начин, можете да се възползвате от офертата, дори за по-далечни маршрути, предвид многото летища, до които лети авиокомпанията от двата най-големи италиански града.

Промоцията можете да видите тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *