Раянеър с прекрасна нова дестинация!

Ето че Раянеър ни поднася повече от страхотна изненада. А именно чудесна нова дестинация, която дори ние не сме си мечталия, че може да се случи.

От Авиокомпанията обявиха голямо разрастване в посока Йордания, а София също е изходна точка за едно от двете летища, до които ще летят ирландците!

Полетите от София до Йордания са планирани до град Акаба. Това е най-големият йордански морски курорт на Червено море, а то самото е сред топ местата за гмуркачи в света. Най-големият морски курорт на Йордания може да предложи и множество други интересни места за посещение от туристи, сред които и една от най-големите атракции в света-древния град Петра само на час път от града!

Полетите се очаква да започнат в края на октомври, а по-късно през месеца ще излязат официално на сайта на авиокомпанията с цени. Ще има два полета седмично.

Това е и 34 дестинация, до която ирландската авиокомпания ще лети от България и трета азиатска държава след Израел и Кипър!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *