Раянеър с прекрасни новини и нови дестинации!

Раянеър представи прекрасни новини. На пресконференция днес ирландската авиокомпания разкри чудесни подробности за бъдещето си в България.

А най-голямата новина е, че авиокомпанията ще лети до цели 4 летища в България, след като добавят и Бургас в своята летищна мрежа. И не само това, ами от Раянеър ще разкрие своя база там, след като е бил закупен самолет Боинг 737.

Добрите новини не свършват до тук. Дестинациите, до които ще лети авиокомпанията са също чудесни, а някои от тях нови за България. Освен вече популярните Милано, Тел Авив, Франкфурт и Дюселдорф, ще има полети и до по-необичайните като авио дестинации за България Братислава, Мюнхен, Варшава, Краков, Жешов и Рига!

До Мюнхен и Милано полетите ще са целогодишни, а до другите летища ще се заложи на подходящите условия през лятото за морски туризъм в Бургас и връзка между тях с Черноморието.

От утре най-вероятно ще бъдат пуснати и първите билети за новите маршрути, а се очакват и ниски цени.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *