Раянеър с голяма промоция днес!

Раянеър бяха оставили на заден план промоциите, но ето че днес отново ни изненадват с голямо намаление. Да, дочакахме по-ниски цени за някои маршрути от ирландската нискотарифна авиокомпания, а те не са никак малко.

Промоцията е за полети по над 250 маршрута на Раянеър, като са включени и 88 нови маршрута.

В България намалението обхваща полети от София и Пловдив. Примамливи са цените от 11,24 евро еднопосочно София-Лондон, както и 15 евро еднопосочно София-Кастейон(Валенсия). Новите маршрути от Пловдив, които са до Шарлероа, Бергамо и Франкфурт Хан, също са включени.

Не забравяйте да погледнете и други маршрути, които могат да се комбинират с полети от България. В крайна сметка можете да си направите една прекрасна евтина комбинация и до места, до където няма директни полети от нашата страна!

Промоцията е валидна за полети от 1 септември до 15 декември, а резервации могат да се правят до полунощ. За офертата можете да погледнете тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *