Раянеър с промоция за финал на 2017!

Краят на годината е все по-близо, а Раянеър са решили да я изпратят с една голяма промоция.

Промоцията обхваща над 500 000 места в самолетите на авиокомпанията по множество дестинации. А цените започват от 9,99 €. България също не е подмината, като тарифите по много направления са намалени.

Не трябва да забравяме, че нискотарифната авиокомпания Раянеър е и първата в България с редовни полети от 4-те най-големи летища. А сега офертата обхваща само полети от София и Пловдив.

Супер цени има от София до Рим за 9,79 €, Лондон за 12.99 €, Мадрид за 16,99 €, Стокхолм за 16,99 € и от Пловдив до Франкфурт Хан за 9,99 € и Лондон за 12,99 €.

Промоцията с още цени можете да видите тук-цък!

Добре е да разгледате и всички варианти за комбинации до по-далечни и труднодостъпни дестинации! Авиокомпанията има полети до 15 държави от България, а множество дестинации от Бургас стартират точно в края на март така че може да комбинирате и полети от там.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *