Раянеър със серия от промоции!

Ирландската авиокомпания Раянеър е решила да се отдаде на промоциите тази седмица. Тази инициатива е посветена на много популярния на острова черен петък. От днес нискотарифният превозвач започна с множество намаления.

Освен намалението за полети, от авиокомпанията обявиха и по-ниски цени за други услуги! А промоцията за полети включва 500 000 места из цялата мрежа на авиокомпанията по-евтини с 15% за полети през декември!

Друга интересна промоция е свързана с наема на автомобили. При повече късмет можете да резервирате автомобил с до 50% по-ниска цена. Авиокомпанията работи с много фирми, а не забравяйте, че ако намерите в друг сайт по-ниска цена можете да ползвате автомобила и безплатно!

Промоциите не свършват до тук. Раянеър дават и 20% намаление на чекиран багаж 20 килограма.

Ако още се колебаете за някоя от горните услуги, днес е денят, в който да се възползвате. От авиокомпанията също обявиха, че всеки ден до петък ще има различна промоция, така че следете при нас!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *