Раянър с нова дестинация от България!

Ето че Раянеър обяви нова своя дестиация, която ще пусне от следващата година. Авиокомпанията е един от двата големи лоукост превозвача с множество полети от най-големите летища в България.

Новият маршрут е от летището в Бургас и ще свързва морския град с полския Катовице. Полетите стартират на 01 юни 2020 година и ще бъдат два пъти седмично в понеделник и петък.

Цените стартират от 31 евро в посока, но е вероятно да паднат и под тази сума. Това е третият град в Полша, който ще бъде свързан с южното ни Черноморие, след Краков и Варшава.

Всъщност Раянеър е единствената авиокомпания с редовни полети от трите летища в Южна България, но засега прекрати линиите си от Варна. Макар и с не много полети авиокомпанията явно иска да поеме контрол над една част от трафика през лятото в Бургас, когато той се увеличава многократно.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *