Супер оферта, три нощувки и полет до Рим за € 99

Рим

Разходка до Рим за 4 дена!

3 дни – 3 нощувки
централен 4* Хотел с вкл.закуски и самолетен билет само за € 99 на човек.

27.01.2017 до 30.01.2017

Рим е сред най-красивите градове в Европа, а за нас българите е и леснодостъпен. Градът е пропит с история, като духът на Римската империя може да бъде усетен сред многото исторически паметници, запазени и до наши дни. Също така в сърцето на италианската столица се намира и най-малката държава по площ и население в света Ватикана, където можете при късмет да видите и Папата!

Относно полета

В momondo ние намерихме за Вас,най изгодния директен полет – София – Рим. Времето на полета е около 2 часа, компанията е Ryanair, а цената е само € 26 отиване и връщане. Избрахме и още няколко дати със сходни цени (малко по-високи). Това са 05-07 февруари, 10-13 февруари, 01-04 март, 13-15 март и 09-13 март.

А полети, можете да откриете и купите от тук:

Относно хотела

След като разгледахме много възможности за настаняване и сравнихме цените в различни сайтове, избрахме за Вас следния 4* хотел, за който получихме страхотни цени от CheckMyHotel.

В Рим – 3 нощувки с настаняване на 27 януари и напускане на 30 януари в хотел Residenza Borghese 4* – тук можете да го разгледате – цък

Модерен, централно разположен съвременен хотел с Отличен рейтинг, за само € 49 на вечер със закуски за двама или общо 3 нощувки за € 147. Предвид цените на нощувките в Рим, този хотел е истинско попадение, а също и поради факта, че е 4* за тази цена!
Повече за хотела може да разгледате в предпочитан от вас сайт, например тук – цък

а ето и най-ниската цена, която можете да намерите в интернет:

За цена от € 147 моля влезте в сайта на Checkmyhotel тук:

cuk

*Всички цени и наличности са към датата на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Полезна информация: в туристическия сайт на Рим ! И тук !

За още подобни оферти и интересна информация не забравяйте да харесате фейсбук страницата ни, ако не сте го направили вече!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *