Страхотни цени до Рим!

Страхотни цени до Рим!

Рим

Насладете се на Вечния град!

Рим е сред най-красивите градове в Европа, а за нас българите е и леснодостъпен. Градът е пропит с история, като духът на Римската империя може да бъде усетен сред многото исторически паметници, запазени и до наши дни. Също така, в сърцето на италианската столица се намира и най-малката държава по площ и население в света – Ватикана, където можете, при късмет, да видите и Папата!

Относно полета 

В momondo избрахме за Вас доста изгодни полети – София – Рим. Времето на полета е около 2 часа, а цените започват от само € 25 за отиване и връщане. Има доста дати с ниски цени. Полетът, който ние прегледахме е 28.01-01.02. Други дати, които са на ниски цени са 16.01-18.01, 22.01-26.01 и други. А ето и полетите:

А полети можете да запазите от тук:

Относно нощувките в Рим

 Хотелите в Рим не са от най-евтините. Ето че намерихме добър бюджетен вариант разположен в центъра на италианската столица. Става въпрос за Hotel Center 1&2, а в момента има цени по 16 евро на вечер в двойна стая. Ето къде можете да резервирате нощувки и да разгледате други места за настаняване:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Полезна информация: в туристическия сайт на Рим ! И тук !

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *