Русия въведе електронни визи за българите!

Ето че дори във времена, в които пътуването е силно ограничено, достигат и добри новини до нас! Русия въвежда електронни визи за българи, а с нетърпение чакаме да се успокои ситуацията около Ковид-19 и да ги изпробваме.

За съжаление в момента издаването на такъв вид визи е временно преустановено, но с отпускане на мерките се очаква да се възстанови.

Електронните визи могат да бъда от различни категории. Те са: обикновена бизнес виза с цел на пътуване – бизнес, обикновена туристическа виза с цел на пътуване – туризъм, обикновена хуманитарна с цел на пътуване участие в спортни събития, културни събития, научни събития и др.

Срокът за пребиваване ще бъде до 16 дена. Визата ще важи за цялата територия на Руската Федерация. Всички детайли можете да видите на сайта на руското министерство на външните работи тук – цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

✓ Последвайте и инстаграм профила ни тук!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, което отново е активно, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *