София до Сейшелите за 432 евро

Сейшели

Сейшелите безспорно са една от онези прекрасни дестинации, за които се сещаме с трепет и си представяме, как се излежаваме на плажовете извадени, като от картичка! Ето, че намерихме страхотни цени, с които ще можете лесно да си позволите посещение на този островен рай!

Относно транспорта

Този път подходът е малко по-специфичен, тъй като евтините полети са от Истанбул. Все пак близостта на града на Босфора е удобна да се използва за изходна точка. Цените на двупосочен билет от София са 95 лв. или € 49.

В momondo намерихме за Вас най-евтините полети – София – Мае! Цената е само € 383 отиване и връщане. Полетите са Истанбул – Мае на 17 септември, Мае – Истанбул на 1 октомври.

Ето и полетите:

А полети можете да запазите от тук:

Относно хотела
 Решихме да оставим избора на Вас! Разгледайте големите търсачки и си изберете подходящ хотел. Може да погледнете Trivago тук – цък, или Hotelscombined тук – цък!
 За по-ниски цени при харесан хотел, проверете задължително CheckMyHotel тук:

*Всички цени и наличности са към датата на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!!!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията като разгледате и други наши публикации тук!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *