София до Австралия за 555 евро!

Австралия е един от най-скъпо достъпните континенти от България, но сега благодарение най-вече на Qatar airways далечната дестинация може да ви се стори повече от близка с цена от 555 евро*. Става въпрос за много евтини полети между Истанбул-Мелбърн-Лондон, които лесно могат да се свържат допълнително със София! Датите, които ви предлагаме са за излитане от Истанбул на 30 октомври и връщане с полет от Мелбърн на 17 ноември!** Отсечката изпълнявана от Катарците Истанбул-Мелбърн-Лондон е с цена 490 евро! Може да идете на испанската версия на сайта експедия или през испанската версия на каяк тук-цък. Както ще видите и на скрийншота долу, ценате е толкова и просто трябва да я изберете и да купите билети!

Aus

До Истанбул многократно е ставало дума, че има автобуси от София за по 50 лева, така че и достигането до там не е проблем и е евтино.

Връщането е от Лондон с Раянеър, които в момента имат цени за тези дати от 32 паунда или около 41 евро към този момент(най-вероятно дотогава цената ще падне). Все пак е хубаво да се гледат точните часове и връщането от Австралия да е със самолета, който каца в 12:25 в Лондон.

Aus1

Ами остава само да си купите билет, докато още е налична цената и да не се колебаете дълго!

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

**Възможни са и други дати и комбинации, които е най-добре да проверите в търсачката на гугъл тук-цък.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *