София до Банкок за 380 евро!

Банкок и целият Тайланд винаги са представлявали една от най-желаните дестинации за много туристи по целия свят. В Тайланд можете да намерите всичко, за което сте си мечтали от интересна архитектура и множество исторически паметници, през невероятна природа и екзотични плажове, до добре развит нощен живот. Благодарение на евтините цени на руската авиокомпания Аерофлот, тайландската столица може да се достигне от София и за под 400 евро*. За да стигнете до цена от 380 евро(валидна за карта Маестро), трябва да идете в испанската версия на едриймс тук-цък, след което да изберете дати 07-21 май 2016 г. със съответния маршрут София(SOF) – Банкок(BKK) и да отбележите отметката за Rumbo, както е показано долу:

BKK

Ще ви се отвори отделен прозорец, където трябва да изберете и най-ниската цена.

BKK2

След това, просто си взимате билета и се приготвяте за едно невероятно приключение!

Цени има и за други дати, като може да проверите най-ниските цени на сайта на Аерофлот и после да ги вземете през Едриймс, както е описано по-горе. 

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент. Валидни са само с плащане с карта Маестро, а с друга карта се оскъпяват. 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *