София до Дубай през юни за 111 евро!

Дубай се развива с невероятна скорост и е много вероятно дори да сте били там преди една година, да откриете съвсем нови неща, ако го посетите сега. Това е градът, който е мечта за всеки архитект в света, тъй като там може да се построи всичко-от изкуствени острови с формата на палми или на Земята до най-високата сграда в света. Затова безспорно си заслужава да се посети това чудо на съвременната архитектура. Разбира се освен интересни сгради Дубай предлага и множество забавления за посетителите си като най-голямата закрита ски писта, аквапарк с някои от най-впечатляващите водни съоръжения в света и още и още много други атракции.

Датите, които ви предлагаме са през юни 7-11, като са възможни и други комбинации на същата цена от 111 евро* или малко по-скъпи. Сайтът където може да резервирате или да проверите други дати е на авиокомпания Уизеър-цък

Dubai

Ако си вземете билет и се чудите как да намерите евтини атракции, ви съветваме да посетите дубайската версия на сайта Групон, която предлага множество намаления, някои от които и над 50 % за всякакви туристически атракции и дейности. Сайтът може да посетите тук-цък.

Също така може да се възползвате и от възможността за еднодневна екскурзия до Абу Даби, където също има какво да се разгледа!

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *