От София до Индия само за 244 евро!

Индия – една от най-колоритните страни в света, страна на контрасти, на множество природни красоти, на изключително богатство и изключителна бедност винаги е представлявала интерес за много хора. Ако и вие сте един от тях, сега е моментът да се възползвате от промоцията на Флайдубай, за която вече писахме тук-цък. Дестинацията е Гоа, щат който е известен като един от най-добре развитите туристически райони в Индия. Гоа е с два пъти по-голям БВП от средния за Индия и е бил португалска колония, заради което има и много католици. Щатът е много богат на природни забележителности и предлага голямо разнообразие на туристите като места за посещение, а и се утвърждава като една от най-добрите и екзотични дестинации за туризъм в Азия. Гоа привлича туристите и с безкрайните си бели пясъчни плажове.

След 1 ноември има много дати с цени от 244 евро* двупосочен билет от София! Една цена, която е почти невъзможно постижима за Индия от България, а при положение, че е до най-светския и „поносим“ за туристи щат е невероятно попадение. 

Ето и примерни дати 4-20 ноември за 244 евро*:

India

Остава само да си вземете билетите, а предвид цената им и ниските цени в Индия, може да си изкарате една екзотична есенна почивка по-евтина от много по-близки дестинации!

 

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *