София до Копенхаген за 100 лева!

Копенхаген до скоро беше най-лесно да се достигне чрез полетите do Малмьо и после трансфер по суша. Благодарение на пускането на директни полети на Уизеър, датската столица вече е доста по-лесно достъпна за ниска цена. В случая обаче ще ви предложим едно по-нестандартно решение, което доста би смъкнало цената* на двупосочния билет и то доста скоро, през юни. Става въпрос за връщане с полет през Лондон, като по този начин ще спестите 40 лева от цената на билета, а може и да си направите връзката така, че да имате по-дълъг престой в Лондон за разходка!

А колкото до Копенхаген, със сигурност има какво да се види. Разбира се символът на града и най-известната атракция е статуята на малката русалка, но има и много други забележителности като дворецът Амалиенборг, кметството, паркът Тиволи, музеят на бирата при посетителския център Карлсберг и още и още.

Датите, които ви предлагаме за тази дестинация са през юни от 17 до 21. Отиването на 17 е с директен полет до Копенхаген:

Copenhag

Връщането е с полет на Раянеър до Лондон, който е под 10 евро. Има цели 4 полета през деня, като три ви вършат работа. Ако искате да се разходите из британската столица, може да запазите полета, който излита в 7:15 и каца в 8:05 в Лондон(Лутън). Ние сме ви дали комбинация с малко чакане за прекачване и съответно по-късен полет от Копенхаген.

Copenhag1

След това от Лондон(Лутън) си взимате полет с Уизеър до София в 21:25. Има и по-ранен полет на същата цена, който може да се комбинира с по-ранен полет до Лондон и има много възможни комбинации за часовете на връщане при една и съща цена.

Copenhag2

Сайтовете за запазване на билети, разбира се са на Уизеър-цък и Раянеър-цък, като може да разгледате и други дати с тази комбинация.

*Цените не са фиксирани и могат да се променят по всяко време.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *