София до Лондон през юни под 100 лв.

След като Лондон се появи като дестинация и за Раянеър от София, конкуренцията по маршрута стана наистина убийствена. В съревнованието коя от двете авиокомпании измежду Уизеър и Раянеър ще предложи по-ниски цени за двупосочни билети пътниците се оказват най-големите печеливши. За месеците май и юни има много полети с цени около 100 лева двупосочен билет и на двете компании. Ние ви предлагаме едно интересно сравнение на цените за 15-21 юни.

Тогава унгарците от Уизеър предлагат цена от 100 лева*, ако купите двупосочен билет. Ако купите обаче два еднопосочни билета София-Лондон и Лондон-София, цената ще стане по-ниска поради разликата във валутните курсове и вместо 50 лева, билетът ще е 18,49 лири, което е равно на малко под 45 лева по официалния валутен курс. Ако пък сте член на Уиз дискаунт клуб, двупосочен билет ще ви е 60 лева, а два еднопосочни биха излезли още по-малко.

Lon Lon1

За същите дати Раянеър имат цена, която също е около 100 лева-51,98 евро*. Все пак трябва да се отбележи, че София-Лондон е по-скъпа отсечка с 6 евро, отколкото в обратна посока и може примерно да се комбинира отиване с Уизеър и връщане с Раянеър, Също така в съседни дни може да се вземе двупосочен билет за цена от 45,98 евро* само с Раянеър.

Lon2

От всичко написано по-горе сами може да се убедите, че пътуване до Лондон, вече е изключително изгодно за българите и ако следите цените и на двете компании, може да направите възможно най-евтината комбинация, която да е подходяща за вас. Ако имате членство в Уиз дискаунт клуб, може дори да си осигурите двупосочни билети за цена около 57 лева*. Така че не се колебайте и започвайте да планирате едно посещение на британската столица!

А двата сайта на които може да следите цените са тези на авиокомпаниите. Уизеър-цък и Раянеър-цък

* Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *