От София до Панама за 824 лева!

Панама е една от многото екзотични страни в Централна Америка. При Панамския канал се намира и границата, която разделя Америка на Северна и Южна, така че определено страната е интересна и от географска гледна точка. Иначе в столицата можете да видите много небостъргачи и модерни сгради, но Панама предлага и невероятна природа, която си струва да бъде видяна. Офертата, която ви предлагаме е благодарение на евтини полети от Великобритания, град Бирмингам. А до там може да се стигне с Раянеър евтино от София. Датите са 15-29 ноември, като на отиване и връщане се налага и по една нощувка в Бирмингам. А цената е точно 824 лева*, като много зависи и от курса на английската лира. Първата стъпка е да си купите билети от Бирмингам до Панама. Най-добре е да използвате линка тук-цък. След като го отворите, изберете най-евтиният полет с най-ниска цена(която е в зелено) и съответно полетът за връщане. Когато изберете всички полети, ще бъдете пренасочени към сайта на КЛМ, откъдето да си вземете билета!

Панама

Панама

После можете да си вземете и полетите от София до Бирмингам за дати 15-29 ноември, които са на цена от 44 евро!

Birmingam

Така достигате и до крайната цена от 824 лева за всички полети! И остава само да си направите програма за обиколка на Панама!

*Цената не е фиксирана и може да се променя. При превалутиране от картата, с която плащате може да има минимални разлики в цената!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *