София до Португалия за 82 евро!

Португалия винаги е привличала хората със своята история и природа. Благодарение на една комбинация можете да се възползвате от невероятната цена от 82 евро* двупосочно от София до Лисабон. В момента страната е интересна и за футболните фенове, след като наскоро станаха европейски шампиони по футбол, а именно в столицата се намират два от най-красивите стадиони в Европа, на грандовете Спортинг и Бенфика. Разбира се Португалия има още много други неща, които да предложи като местната архитектура, кухня, множеството исторически сгради, океанските плажове, замъци и още и още. Ето и едно кратко клипче на какво можете да се насладите в Лисабон:

Датите които ви предлагаме за тази невероятна цена са 19-24 ноември, а ние лично гарантираме, че по това време на годината климатът е благоприятен за посещение. Ето и скрийншотовете, които показват полетите, като отиването е през Хамбург, а връщането през Лондон:

Sof-HamHam-Lis

Lis-LonLon-Sof

И така подготвяйте отпуската и се пригответе за незабравимо пътешествие.

Резервации на сайта на авиокомпанията тук-цък

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

3 коментара за “София до Португалия за 82 евро!

 1. Валентин Илиев

  Показаната оферта е в дъждовния и влажен сезон за Португалия, най – ясно изразен в периода ноември – януари. Не са учудващи тези цени за слаб сезон.
  Със сигурност не е за плажен туризъм, а всеки трябва да си прецени риска за хубави снимки изобщо. Географският фактор обезателно следва да се има предвид.

  За да стане някакво объркване аз също съм рисков играч и в началото на ноември пътувам за Португалия както следва:
  1. Полет на Уиз до Дортмунд за 15 евро – 02 ноември (сряда);
  2. Полет на Райън Аир от Дортмунд до Порто за 29 евро – 02 ноември (сряда). Пристигане следобед. Между двата полета има към 8 часа престой в Дортмунд!
  3. Разглеждане на Порто. Вечерен полет Порто – Лисабон с Райън Айр за 10 евро. Всичко това е за 03 ноември (четвъртък);
  4. Периода 04-05 ноември – 2 пълни дни за Лисабон, през които смятам да отскоча и до замъка в Синтра и до катедралата с черепите в Евора.
  5. Стигнали сме 06 ноември и е редно да гласуваме за Президент на България. Адресът на посолството ни в Лисабон е Rue de Sacramento a Lapa, 31, 1200-792. Аз тогава смятам да пътувам и да гласувам в Рим. Полети Лисабон – Рим има всеки ден, като цените на Райън варират между 30 и 60 евро за разглеждания период. Райън кацат на летището в Чампино в Рим, Уиз летят от Фиумичино! Смяна на летищата в Рим!!! Налага се нощувка в Рим!
  6. Ноември, 07-ми съм го отделил само за Рим. Бил съм там вече винаги искам да се върна във Вечния град.
  7. Ранен следобеден от Рим до София за 25 евро. Вече 08-ми ноември.

  Моето заключение: лесно е да се намерят евтини оферти извън сезона. За около общо 100 – 120 евро ( или 40 – 50 евро по-висока цена) се включват Порто и Рим. Това е въпрос на личен избор. … може да се мине наобратно за България и през Бергамо, Милано.
  Съветът ми е: Читателите е хубаво да придобият широк поглед върху пространствените и времевите възможности за обиколки, които им предлагат транспортните центрове и съществуващите връзки между тях.

 2. Валентин Илиев

  Да, потвърждавам написаното от мен 07.08.2016 г. (ЧНГ!)
  Първия ми ден в Порто (03.11) бе 50:50. Сутринта и на обяд бе слънчево и топло, но следобед започна да се заоблачава.
  На следващия ден вече бях в Лисабон и първия ден бе облачен, без валежи. Затова пък на 05.11 валя силен дъжд до ранния следобед и чак привечер облачността се разкъса и слънцето се показа, колкото да станат хубави панорамни снимки на залез от крепостните стени в Лисабон. По – големия проблем бе в Синтра (замъкът Пеня), където облачността падна много ниско, на нивото на сградите по невисоките хълмове.
  Нещата бяха още по-лоши в Италия в периода 06-07 ноември. В Рим хубаво се изваля, но ситуацията е била критична на север към Флоренция и поречието на р. Арно. Там се е стигнало до катастофално наводнение, взело човешки жертви.

  Естествено, в рамките на модерни и добре развити градове всичко е спокойно дори и при лошо време. Посетих всички желани забележителности, направих снимки, но винаги е по-добре да ми е слънчево, без облаци и валежи!

  На база опита си отново препоръчвам да не се пътува извън сезона и внимателно да се преценят примамливите (като цени) оферти на авиокомпаниите в този период.

  Поздрави

  1. Krum Bozhikov Автор

   Здравейте. Честита нова година и на Вас! Наистина по-ниските цени са за по-слаб туристически сезон, но това не означава в никакъв случай, че на дадено място не е интересно. По едно стечение на обстоятелствата аз също съм бил в Португалия ноември и в Порто и в Лисабон, а също Синтра и Кабо да Рока си прекарах чудесно.Не е валяло, почти не е имало облаци, е вярно не беше 30 градуса, но беше приятно време. Вярно бях извън сезона, но пък тук идва едно от големите предимства, а именно по известните места нямаше тълпи от туристи.
   Колкото до наводненията при река Арно. Нека не забравяме, че в България и лятото са се случвали наводнения, когато е сезонът, така че и това никога не е гаранция. А иначе Флоренция е прекрасен град, но моят спомен от там е как докато го обикалях 4-5 часа, имаше хора от групата, редяли се на опашка в най-големия пек по над 3 часа за Уфици и после с гордост заявяваха колко е хубаво, но така и не видяха самия град. Вярно прекрасна галерия, но тук идва и въпросът: Дали да ида във Флоренция, когато е „туристическият сезон“, да се редя в жегата на опашки по забележителностите, да плащам повече за транспорт храна и нощувка и да загубя повече време в чакане за да видя набелязаното, да се блъскам с тълпите туристи, но да съм щастлив, че няма облаци или всичко да излезе по-евтино, да видя набелязаните неща без да губя време в опашки, да разгледам за същото време много повече неща, но да се притеснявам, че има някаква вероятност да вали дъжд.
   Разбира се всеки преценява сам за себе си и лично аз препоръчвам да се пътува по всяко време, независимо от сезона. Ако искате да видите нещо, идете и го вижте, а не чакайте, докато всичко е „перфектно“ след 9 месеца. И все пак нека не забравяме, че цената е от основните фактори за една екскурзия, освен ако човек няма неограничени финансови възможности, така че примамливите като цени оферти, понякога са единствените възможни.
   Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *