София до Френска Гвиана за 417 евро!

Френска Гвиана е една малко позната територия, която си струва да се посети. Всъщност тя е под юрисдикцията на Франция и е единствената територия, която не е самостоятелна държава в Южна Америка. Страната може би е най-известна с Гвианския космически център в Куру, но има невероятен потенциал за развитието на туризма. Там се намира Гвиана Амазон парк, който е една от най-защитените територии в целия свят, тъй като достъпът до него е само по река или водни пътища! Той се намира във вътрешността на „страната“ и както може да се досетите природата е почти непокътната. Но има и крайбрежни територии, които също могат да предложат невероятна природна красота. Населението също е доста интересно и представлява смесица от различни етноси и раси. Столицата е Кайен-неголям град. 

Офертата, която ви предлагаме се дължи на факта, че френската авиокомпания Air France има промоция за полети от Милано до Кайен. Цената 417 евро* се постига с карта маестро, а с други карти може да е малко по-висока, но със сигурност под 500 евро. Тъй като логистиката е доста сложна има нощувка в Париж на отиване и в Милано на връщане. Датите са 17-30 ноември. Първо си взимате двупосочен полет за Милано с Раянеър за 79 лева или 40 евро* за тези дати. 

frg

След това отивате към испанската версия на сайта едриймс тук-цък. Там избирате Милано-Кайен с дати 17-28 ноември и отмятате отметката за Румбо, както е показано долу.

frg1

Ще ви се отвори нов прозорец, в който избирате първия полет и си купувате и този билет

frg2

След като имате билет, може спокойно да се отдадете на проучване и подготвяне на пътешествието!

Ето и едно видео, което представя цялата прелест на френската територия:

*Цените не са строго фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *