София – Исландия за 165 евро през май!

Исландия до скоро беше много труднодостъпна дестинация за хората живеещи в България, а и не само. От няколко години се появиха доста евтини полети до там, а благодарение на някои комбинации, вече може да се стигне много евтино и от България. Благодарение на трите най-големи нискотарифни авиокомпании в Европа през май Исландия става по-достъпна от всякога! Така до летище Кефлавик при столицата Рейкявик може да стигнете и да се върнете от София само за 165 евро*! Единственото неудобство е че има нощен престой на летището в Лондон на отиване, но това е лесно поносимо предвид красотите на държавата с най-северна столица в света. 

Исландия се слави като държава с невероятна красота и множество природни забележителности, каквито можете да срещнете на малко места в света. Има множество водопади, гейзери, ледници и активни вулкани. Разбира се има още много други невероятни гледки, на които може да се насладите, а местният бит и култура също са изключително интересни!

Ето и комбинацията, която предлага тази толкова ниска цена*.

На 3 май София-Лондон(Станстед) с Раянеър:

Ryanicl

На 4 май след 7 часа и 50 минути престой полет Лондон(Станстед)-Рейкявик с Изиджет:

easyicl

Връщането е в един ден през Бристол с полети Рейкявик-Бристол с Изиджет:

easyicl2

а после Бристол-София с Уизеър:

wizzicl

Е остава само да погледнете малко повече информация и отзиви в интернет и после със сигурност ще сте убедени да си вземете билети!

* Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *