София – Рио де Жанейро за 316 евро!

Рио де Жанейро-градът на Бога, градът с огромния карнавал, домакинът на летните олимпийски игри тази година! Да, ако искате да посетите един от най-красивите градове в света, тази оферта може да ви помогне да сбъднете мечтата си много скоро! С билет Милано-Рио де Жанейро-Милано за 204 евро* и София-Милано-София за 112 евро*, се получава цена, за която доскоро не сте си мислили че може да посетите дори някои по-близки дестинации. Офертата е налична благодарение на една грешка в ценообразуването на самолетния билет и е с няколко прекачвания. Предвид крайната цел, надали някой би се разколебал от това. Датите са 7-19 март за полетите Милано-Рио де Жанейро-Милано и 7-21 март за полет София-Милано-София. 

За целта първо си запазвате презокеанския полет на френската версия на сайта каяк. Цената е валидна за цредитна карта Мастеркард или Виза Електрон, но дори да платите с друга ще ви излезе с около 20 евро по-скъпо. Влизате в сайта тук-цък и избирате най евтиния полет. Отляво си изберете метод на плащане(frais de paiement) и посочете типът карта, с която разполагате. След това избирате бутона Choisir и си купувате билет от сайтът към който ще ви пренасочи.

Rio

После си взимате билет от сайта на Уизеър за дати 7-21 март София-Милано-София-цък

rio2

и това е Всичко! От Букурещ цената би излязла с около 50 евро по-евтина.

*Цените не са фиксирани и могат да се променят. Поради грешка в системата на ценообразуване, дори издаден билет може да се отмени с пълно връщане на парите, но е малко вероятно!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *