Новите линии от летище София!

Тези месеци започват да се изпълняват някои нови маршрути за авиокомпаниите между София и други дестинации. Вижте кои са тук!

Започваме с нискотарифната компания Eurowings. Немският превозвач започва полети от София до Щутгарт и Дюселдорф през този месец. Полетите до Дюселдорф ще са понеделник, вторник, четвъртък и събота, а цените почват от 30 € в посока. Полетите до Щутгарт ще са понеделник, вторник, четвъртък и неделя, а цените започват също от 30 € в посока.

Лаудамоушън също започва да оперира на нашето летище от този месец. Първата дестинация ще бъде Виена. Полетите са доста често. Понеделник, вторник, четвъртък, петък и събота, а цените започват от 15 €.

Полската авиокомпания ЛОТ пък ще пусне полети от София до Будапеща на 30 март 2020 година. Там разбира се, говорим за малко по-високи цени, но и компанията не е нискотарифна.

Раянеър започва да изпълнява полети от София до Франция. Първите полети са до Марсилия от днес, а до Париж Буве, ще стартират на 28 октомври. Полетите до перлата на Средиземноморието са два пъти седмично, в сряда и неделя. А цените започват от 15 евро в посока. Полетите до столичното летище ще са понеделник, сряда и петък, а цените почват от по 10 €.

На 11 януари пък ирландската авиокомпания стартира с полети до Ийст Мидландс всяка събота с цени от 19 €.

Уизеър също отбелязват нова дестинация скоро. Полети до Ейлат стартират от  01 ноември, а израелската дестинация ще е пряк конкурент на Акаба за туристите, които искат да посетят Петра. Полетите ще са два пъти седмично в понеделник и петък, а цените започват от 19 лв. в посока!

Полети можете да разгледате и закупите от тук:

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *