София до Тайланд за 377 евро!

Насладете се на екзотичния и прекрасен Тайланд на невероятни цени!

Двупосочни билети по 377 евро, нощувки в 4* хотел по 23 лева на вечер в Чианг Май на човек и 12 лева 3* хотел!

20.01.2018-02.02.2018

Тайланд се слави като държава, която може да предложи различни туристически забележителности за различните вкусове. Като се започне от красивите плажове, през историческите обекти, нощния живот и се стигне до планините в провинция Мае Хонг Сон и спокойните селца по течението на река Меконг.

За полета 

 Благодарение на намалението на Катар еъруейс има страхотни цени до различни дестинации в Тайланд. Ние решихме да ви покажем една страхотна оферта до Чианг Май. Цената е само 377 евро за двупосочен полет от София, а в града и околностите, определено има какво да се види. Избрахме дати 20 януари до 2 февруари, но може да разгледате и други дати и дестинации в Тайланд, като Банкок или Пукет и да проверите и цените до там от тук:

Относно хотелите

 Намерихме страхотни цени за хотели 3* и 4*.
Ако предпочитате да заложите на 4* нощувки можете да изберете хотел Sukhasem Apartments като цена на вечер на човек излиза само 23 лева! Ако искате да разгледате и резервирате този хотел може да проверите тук:
Ако решите да заложите на по-бюджетни нощувки може да спите в тризвездния хотел The Private Hotel за само 13 лв. на вечер, а можете да го разгледате и резервирате нощувки от тук:
Не забравяйте, че в търсачката на Booking вдясно можете да разгледате още места за настаняване и да изберете най-подходящото за вас. Също може да погледнете нощувки и в други тайландски дестинации,ако решите да обикаляте!

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *