Топоферта Букурещ-Чили за 371 евро!

Благодарение на една грешка в ценообразуването на Алиталия Чили става повече от леснодостъпно. За целта трябва само да комбинирате полети от Букурещ до Милано на обща стойност 34 евро* отиване и връщане и полет Милано-Сантяго за 337,33 евро* с карта Маестро. Датите на полетите са през май*.

Датите са 6 май отиване и 16 май връщане от Букурещ до Милано с Раянеър! Билети от сайта на Раянеър. Може и от сайта на Блуеър, където също има евтини варианти. В Милано има различни летища, така че е важно да се предвиди и време за трансфер между летищата при избиране на полети!

bucmilmilbuc

Първо обаче е най-добре да си купите полет Милано-Сантяго за дати 6-15 май. Най-ниската цена е ако притежавате карта маестро влизате в сайта на едриймс испанската версия тук-цък и отбелязвате отметката за Румбо както е отбелязано долу със съответните дати.

CHILI

След това ще ви се отвори нов прозорец, където ще изберете най-евтината цена и отбелязвате нея както е отбелязано долу

Chilrum

Тази цена е валидна с карта Маестро. И така имате една невероятна цена до Чили! 

* Цената е при плащане на отсечката Милано-Сантяго с карта Маестро. Цената може да се промени много бързо, така че не е хубаво да се колебаете! Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент. 

*Възможни са и други комбинации в датите на същата цена. Може да проверите различни дати в сайтовете за самолетни билети.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *