Топ 10 градове за посещение през 2018 г.

Ето че излезе страхотна класация за топ 10 града, които да посетите през новата 2018 г. Ако не сте решили къде да пътувате след Нова година, то може долното видео да ви помогне.

А ето и класацията:

Градовете са малки и по-големи, близки и по далечни.

На десето място е норвежката столица Осло. Един от най-хубавите скандинавски градове, който има какво да предложи на туристите, но е и доста скъп.

Под номер 9 в класацията е Гуанахуато в Мексико. Градът е столица на едноименния щат и част от световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО.

Осмото място се заема от Сан Хуан, столицата на Пуерто Рико. Поредната перла на Латинска Америка.

На седмо място е приказното италианско градче Матера. От класацията то е най-лесно за посещение, а със сигурност и ще го харесате!

Шесто място е също лесно достъпен град. Става въпрос за белгийския град Антверпен. Освен най-високата катедрала в Белгия градът може да ви впечатли и с много други неща, като едно от тях е, че е европейската столица на диамантите!

Под номер 5 е град Каохсиунг в Тайван, смесващ минало и настояще. Градът впечатлява с модерните си архитектурни решения, като например покрива на стадиона със слънчеви панели, които зареждат с електричество цял квартал!

На прага на челната тройка е градът с най-много мостове в света и едно от най-големите пристанища в Европа-Хамбург. Северната Венеция е все по-привлекателна за туристи!

На трето място е столицата на Автралия, Канбера. Една от най-уредените и приятни държави за туризъм в света няма как да разочарова и със главния си административен център.

Второто място в класацията се заема от центъра на автомобилната промишленост Детройт. Сигурни сме, че има много други интересни неща, които да привлекат вниманието ви.

И победител в класацията е Севиля. Една от перлите на Испания със страхотно историческо и архитектурно наследство, а и сравнително леснодостъпна от България. Така че, замислете се!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *