Топ 10 места за посещение в Италия!

Италия безспорно се превърна в една от най-лесно достъпните и приятни дестинации от България, благодарение на нискотарифните авиокомпании. Затова решихме да споделим с вас една класация за десетте най-подходящи места за посещение на Апенинския п-в.

Класацията представя разнообразни исторически, архитектурни, морски, природни дестинации, а предполагаме, че сте посетили някои от тях. Ако не сте доволни от посетената бройка, никога не е късно да увеличите местата.

В клипа отдолу можете да видите и самата класация, а отново са подбрани невероятни кадри. Ако някои гледки не са нови за вас си струва да ви върнат в спомените от минали пътешествия.

А ето и кои са местата в класацията:

10.Неапол

9.Италианските езера в северната част на страната

8.Сицилия

7.Чинкуе тере

6.Милано

5.Амалфийско крайбрежие

4.Помпей

3.Венеция

2.Тоскана

1. …без изненади, това е Вечният град Рим!

Ако искате да посетите тези и други дестинации има уникално евтини полети до множество италиански летища, които можете да разгледате тук – цък!

Посетете Фейсбук страницата ни и ни подкрепете като ни последвате, ако ви харесват публикациите ни! Може и да се абонирате в сайта ни за имейл известия при всяка нова публикация! Формата се намира в дясната част на сайта, под Booking търсачката! Ако имате предложения, градивна критика или съвети относно дейността ни – ще се радваме, ако ни ги изпратите тук !

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *