Уизеър с две нови дестинации от България!

Ето че Уизеър обяви две нови дестинации, които ще изпълнява от България. /има и още нови маршрути, които ще стартират това лято, за които стана дума преди няколко месеца. Дано запазят същите темпове с пускане на нови дестинации, въпреки настоящата ситуация!

Единият нов маршрут, всъщност е възстановяване на стар. Отново ще започнато полети до немското летище Франкфурт Хан, каквито имаше преди известно време. След като в последните години Уиз се преместиха на голямото летище на Франкфурт, те отново се завръщат към Хан. Полетите до там ще са в понеделник и петък, а все още се намират цени от 48 лв. в посока. Първият полет е на 17 юли, а часът на излитане от София и двата дни е 18:45.

Другата нова дестинация е от Варна до Прага. Полетите също са понеделник и петък, а цените стартират от 96 лв. в посока. Първият полет е отново на 17 юли, като часовете са около обяд.

Надяваме се Уизеър да не спират с такива прекрасни новини, а конкурентите също да се размърдат и да откриват още нови дестинации.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *