Уизеър с нова дестинация от София!

Уизеър продължават с добрите новини. След като днес обявиха намаление 20% за всички членове на Уиз дискаунт клуб, стана ясно, че започват полети и до ново летище. Става въпрос за международното летище Франкфурт (Майн), което е и сред най-големите летища в Европа.

В момента Уизеър изпълнява полети долетище Франкфурт Хан, което отстои на около 100 км. от града и трябваше да се плаща допълнителен наземен транспорт, за достигане до Франкфурт. Освен отпадането на този разход има и още едно голямо предимство на летище Франкфурт Майн. От там летят много международни полети, включително и доста до други континенти, като вече може да се правят удобни връзки.

Полетите започват на 22 май и са всеки ден, а най-евтината цена засега е от 59 лева. За точни дати можете да проверите на сайта на авиокомпанията тук – цък!

Не е само България!

Разрастването на Уизеър е свързано и с пускане на маршрут Франкфурт Майн-Будапеща, така че не само София ще се свърже с голямото немско летище. Освен това от авиокомпанията обявиха, че ще започнат и полети от Прага и Вроцлав до Рейкявик през май.

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *