Уизеър пуска дългочакана дестинация!

Уизеър най-накрая предлага на клиентите си от София една дългочакана дестинация. След като последните седмици конкурентът на унгарците Раянеър обяви куп нови маршрути от София, а унгарците отвърнаха само с грузинския Кутаиси, то днес в разписанието им се появява един град, който мнозина чакат от дълго време. Става въпрос за сърцето на Уизеър – Будапеща! И ето появяват се евтини полети до централна Европа и стигането, както до унгарската столица, така и до Виена и Братислава, вече е много по-лесно! А цените са повече от ниски. Най-ниската цена за двупосочен билет е 60 лв*, а с членство в Уиз Дискаунт Клуб, само 40 лв. Най-често срещаната цена в посока пък е едва 40 лева, което говори красноречиво за подарък, който само чака да бъде взет от вас.

Полетите са три пъти седмично-във вторник, четвъртък и събота от 18:30 часа в посока Будапеща, а на обратно, същите дни в 15:30.

Будапеща безспорно е една от перлите в архитектурата на Европа и предлага множество атракции от всякакъв тип за туристи.

Ето и една примерна комбинация за отиване и връщане на най-ниска цена*:

Budapest

 

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *