Уизеър с „българска“ промоция днес!

Уизеър

Уизеър излизат с поредната си голяма промоция, но този път тя е малко по-специална. Намалението е по специален повод, какъвто е базирането на първия Еърбъс А321 в София.

Промоцията е за 20% намаление на всички полети и важи само днес за пътуване до 31 май.

Въпреки големия брой дестинации, до които лети унгарската авиокомпания се очаква да има намаляване на някои от тях. Най-вероятно полетите до Кутаиси няма да бъдат възстановени, както се очакваше да стане март месец. А след добавянето на маршрут София-Франкфурт (Майн), някои от линиите за Германия също ще бъдат променени. Все пак с над 40 маршрута от България Уизеър предлагат голям и разнообразен избор на всякакъв тип дестинации!

Ето и пълните условия на промоцията:

20% отстъпка от цените, включително данъци, задължителни такси и малък кабинен багаж (макс: 42 x 32 x 25 см), но изключвайки административната такса. Тази промоция важи на 17 февруари от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Отстъпката е валидна за нови резервации за всички маршрути само до и от България. Отстъпката е валидна само за нови резервации за до 10 пътника. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение WIZZ. Намалението е приложимо за пътуване до 31 май. Пътуването трябва да се извърши до тази дата.

За да видите полети можете да посетите сайта на Уизеър тук – цък!

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *