Уизеър с голяма промоция за Св. Валентин!

Уизеър

Уизеър ни предлага поредното си намаление, този път свързано с празника Св. Валентин.

Унгарската авиокомпания не спира да изненадва своите клиенти и сега е приготвила дори по-голямо намаление от обичайното 20%, като при настоящата промоция е 30%. Офертата важи за определени билети, но сме сигурни, че ще харесате нещо. Промоцията е валидна само днес и е за полети до 31 март.

Нека припомним, че Уиз има 44 маршрута от България, а летищата от които лети са софийското Враждебна, варненското Игнатиево и бургаското Сарафово. Най-голямо разнообразие на полети очаквано има от София.

Ето и условията на промоцията:

Отстъпката важи за цената, включително данъци, задължителни такси и малък кабинен багаж (макс: 42 x 32 x 25 см), но изключвайки административната такса. Отстъпката може да варира между 10% и 30%. Тази промоция важи само за резервации, направени на wizzair.com и мобилното приложение на WIZZ. Билетите с намаление ще бъдат налични на 9 февруари от 00:00 централно европейско време до 23:59 централно европейско време. Периодът за пътуване е ограничен и всички пътувания трябва да бъдат извършени до 31 март 2017 г. Отстъпката е валидна само за нови резервации за до 10 пътника. Броят места, налични на дадена цена, е ограничен. Wizz Air си запазва правото да променя правилата на тази промоция или да я оттегли в който и да е момент.

За да резервирате или разгледате полети посетете сайта на Уизеър тук – цък!

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *