Уизеър с голяма промоция!

Уизеър обявиха поредната си голяма промоция. Това се случва в период, в който Раянеър е обявил масово ниски цени и явно унгарците не искат да остават по-назад. Промоцията е стандартна от -20% за всички полети и всички дестинации. Отново тя е валидна за 3 дена. А толкова продължителни промоции бяха немислими преди година по това време.

След обявяването на последните нови дестинации, Уизеър вече лети от България до над 40 летища из цяла Европа и дори извън нея(Дубай). Изборът е повече от добър, така че ако сте пропуснали някоя предна промоция, то сега е моментът да наваксате. Не забравяйте, че има полети и от Варна и Бургас и то доста.

А ето и условията на промоцията:

Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса. Ova akcija važi u periodu od 00:00 13. januara do 23:59 CET 15. januara. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

Можете да разгледате и изберете полет от страницата на Уизеър тук – цък!

Сподели публикацията

2 коментара за “Уизеър с голяма промоция!

    1. Krum Bozhikov Автор

      За да бъдете информирана може да се абонирате за нашите публикации чрез имейл, а може и да следите страницата ни във фейсбук, както и туитър акаунта ни 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *