Уизеър с интересен конкурс!

Уизеър обявиха интересен конкурс с чудесна награда. Конкурсът е за студенти и е международен.

Ето за какво става въпрос в конкурса на Уизеър

 

Състезанието дава чудесна възможност за следващото поколение мениджъри да придобият професионален опит чрез решаване на реална бизнес задача. Голямата награда на конкурса е неограничени полети в мрежата на WIZZ в рамките на една година.

Студентите с активен статус по бакалавърски и магистърски програми в университети и колежи, могат да се регистрират за конкурса свързан с авиацията и маркетинга, до 5 април 2017, като попълнят формата за кандидатстване, предоставена на   https://wizzair.com/en-gb/wizz-youth-challenge и я изпратят на wizzyouthchallenge@wizzair.com.

Всички регистрирани отбори ще получат заданието заедно с подробен наръчник и необходимите материали на 7 април 2017. Отговорите трябва да бъдат подадени до 21 април 2017. Отборите с най-добри предложения ще бъдат оценени от вътрешен WIZZ екип и ще бъдат поканени за участие на финала в Будапеща на 18 май 2017.  Финалистите ще представят на живо своите разработки пред борда на журито на „WIZZ Youth Challenge“, в който влизат членове на мениджмънта на Wizz Air, както и външни експерти.

Отборът-победител ще се радва на неограничени пътувания в рамките на една година в мрежата на WIZZ, която сега предлага над 500 линии от 28 бази и свързва 138 дестинации в 40 държави. Класираните на II и III място отбори ще получат безплатни билети от авиокомпанията.

Повече информация за студентския конкурс „WIZZ Youth Challenge“ е предоставена тук.

Оуен Джонс, главен корпоративен директор на Wizz Air, каза:

 

“Като най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, Wizz Air се гордее с възможностите, които създава за хората – дали това е възможността за нашите клиенти да преживяват чудесно пътуване на най-ниски цени или възможност за нашите талантливи, отдадени членове от екипа на WIZZ да развиват своята кариера в една от най-бързо растящите авиокомпании в Европа. Ето защо ние сме щастливи да започнем студентския конкурс „WIZZ Youth Challenge“, предоставяйки чудесна възможност на следващото поколение мениджъри да проверят своите знания и умения, докато набират реален професионален опит и получават обратна връзка от висшия мениджмънт от експерти в индустрията. Wizz Air е ангажирана с подкрепата на студентите, които имат страст към авиацията и управлението и се радваме да посрещнем на живо най-добрите отбори на финала в Будапеща.”

А ето и къде можете да видите новината на сайта на авиокомпанията – цък!

 

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *