Уизеър с прекрасно нововъведение!

Уизеър продължава с внедряването на нови услуги, които да направят клиентите по-гъвкави при избор на полет.

Поредното страхотно нововъведение е свързано със закупуване на места, за които може да се добави име до няколко часа преди полета. Услугата се нарича Flexible Travel Partner.

Ето какво се казва на сайта на авиокомпанията за нея:

Нашата услуга Flexible Travel Partner ви дава възможност да създадете нова резервация, без да добавяте имената на всички пътници в момента на резервацията.

Когато създавате резервацията, е достатъчно да предоставите имената само на един пътник и да включите още пътници, без да добавяте имената им, срещу допълнителна такса.

Трябва да заплатите пълната цена на билета и таксите за всички избрани услуги за всички пътници в момента на резервацията. Имената на всички пътницитрябва да бъдат финализирани най-късно към момента на чекирането онлайн.

В случай че сте закупили Plus Fare (което включва опцията за чекиране на летището) и искате да се възползвате от нашата услуга Flexible Travel Partner, чекирането на летището ще бъде възможно, само ако сте предоставили имената на другите пътници по резервацията онлайн най-късно три (3) часа преди момента на заминаване.

Моля, имайте предвид, че ако не предоставите никакви имена за другите пътници, резервацията за тях  ще бъде отменена.

По този начин вече ще можете да купувате по няколко билета на ниски цени и да ги предлагате на приятели, докато намерите такива, които да се съгласят. Не е нужно да чакате колебаещи се приятели, докато цените станат големи и откажат и вас и тях.

Ето тук-цък, можете да прочетете още за новата услуга.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *