Уизеър с голяма промоция!

Уизеър малко бяха позабравили промоциите, но ето че отново има такава. След дълго чакане, пак можем да се насладим на голямо намаление на полети на унгарската авиокомпания.

Намалението е валидно за резервации само днес до полунощ. А то е 20% за всички полети и всички дестинации. Има и някои по-специфични изисквания. А ето ги и тях:

За полети преди 29 октомври 2017 г към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси и задължителни допълнителни суми но без да е включена административна такса.

За полети от 29 октомври 2017 г. към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и ръчен багаж (макс: 55 x 40 x 23 см, 10 kg) но без да е включена административна такса.

Тази промоция важи на 22 август от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ. Броят налични места за всяка от цените е ограничен.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *