Уизеър с поредно голямо намаление!

Най-силната авиокомпания на българския пазар Уизеър обяви поредна голяма промоция, валидна само днес. От унгарската авиокомпания зачестиха намаленията напоследък, което може само да ни радва.

Промоцията за днес е стандартна за -20% на всички полети. Тя е чудесна възможност да се насладите на топла дестинация при наближаващото по-студено време, така че имате причина да се възползвате. Разбира се, може и да отскочите до някоя зимна дестинация, например в Швейцария.

Ето и условията на промоцията:

За полети преди 29 октомври 2017 г Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси и задължителни допълнителни суми но без да е включена административна такса. За полети от 29 октомври 2017 гКъм тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми иръчен багаж (макс: 55 x 40 x 23 см, 10 kg) но без да е включена административна такса. Тази промоция важи на 5 септември от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ. Броят налични места за всяка от цените е ограничен.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *