Голяма промоция на Уизеър днес!

Уизеър промоция

Уизеър ни предлагат поредната си голяма промоция днес. Отново имат намаления на всички полети, а както знаем, те са авиокомпанията с най-много дестинации от България, така че изборът е голям.

Ако все още нямате избрано място за почивка за лятото, то сега е моментът да разгледате. Не забравяйте, че освен големия брой дестинации има и огромно разнообразие на самите тях. Може да избирате както морски, така и планински, а може и да заложите на градски почивки.

Намалението е 20% и важи само днес. Валидно е за всички полети на Уизеър по всички дестинации.

Ето и условията на промоцията на Уизеър

Към тарифата се прилага 20% отстъпка, включително такси, задължителни допълнителни суми и малка кабинна чанта (макс.: 42 x 32 x 25 см) но без да е включена административна такса. Тази промоция важи на 12 април от 00:00 до 23:59 Централно европейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com, мобилното приложение WIZZ.

Ако нямате идеи за дестинация, можете да разгледате тук – цък.

Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате, ако не сте го направили. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *