Уизеър с нова дестинация от София!

Нискотарифната авиокомпания Уизеър обяви пускането на нова дестинация от София. Става въпрос за разрастване на унгарците в гръцката столица Атина, като добавят редица нови маршрути от там, сред които и българската столица.

Полетите до южната ни съседка ще са всеки ден от седмицата в различни часове в различните дни от седмицата. Цените започват от 9.99 евро в посока, а датата на която ще стартират полетите е 25 март 2018 година.

Така от следващата година Уизеър ще добавят поне 4 нови дестинации от София, след като се знае и за Малага, Ница и Лисабон. Общо дестинациите от България пък стават 42 за унгарския нискотарифен авиопревозвач.

Уизеър е четвъртата авиокомпания с директни полети между българската и гръцката столици, като конкуренцията може да доведе до много ниски цени, но и отказване на някой от другите три авиопревозвача.

Кои са другите нови дестинации на Уизеър от Атина, удобни и за прекачване!

Другите нови дестинации от Атина пък са Букурещ, Клуж, Будапеща, Кутаиси, Катовице, Вилнюс и Кишинев.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *