Уизеър с много полезно нововъведение!

Ето че от Уизеър продължават развитието си в посока улесняване на своите клиенти. От скоро на сайта на авиокомпанията се появи и едно страхотно нововъведение, което е много полезно при планиране на пътувания.

Новото нещо при унгарците е Инструмент за планиране на пътувания! Става въпрос за специфична търсачка на сайта на авиокомпанията, с която да зададете параметри на желаната от вас дестинация и да проверите вариантите.

Как работи той?
Използвайте филтрите, чрез които можете да зададете колко искате да похарчите, датата на пътуването и някоя от следните теми:
Все още не знаете къде да отидете? Можете да вземете решение по-лесно с Инструмента за планиране на пътувания. Новата функция на WIZZ ще ви помогне да откриете следващата си дестинация.

 

След като зададете стойности за тези филтри, натиснете бутона за търсене и сайтът ще ви предложи най-добрите полети спрямо предпочитанията ви.

Ето тук можете да видите как работи инструмента:

А ето тук можете да видите самия инструмент в сайта на авиокомпанията-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *