Уизеър с нова дестинация от България!

Ето че Уизеър продължават да увеличават дестинациите, до които летят от България. А обявиха и нова такава.

Новата линия ще свързва Варна и Виена, а това са първите полети на нискотарифна авиокомпания между България и Австрия от много време насам. Така Уизеър продължава да бъде лоукост превозвачът с най-много дестинации от България.

Предстоящият нискотарифен маршрут на WIZZ ще стартира на 28 април с два седмични полета – във вторник и в събота, а най-ниските цени започват от 30 евро!

Иначе Виена се превръща в 44 страна, в която Уизеър ще имат базиран поне един самолет, като първоначално това ще е Airbus A320, а през ноември ще бъдат добавени още два самолета Airbus A321. Така австрийската столица много бързо ще стане притегателна не само с директни полети до там, но и като удобна междинна точка до по-далечни дестинации. А някои от най-интересните маршрути, които ще стартират са: Виена-Тенерифе, Виена-Берген, Виена-Кутаиси, Виена-Тел Авив, Виена-Гданск. Разбира се има и други добри попадения.

Така от следващата година Уизеър ще добавят поне 5 нови дестинации от София, след като се знае и за Малага, Ница, Лисабон и Атина. Общо дестинациите от България пък стават 44 за унгарския нискотарифен авиопревозвач.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *