Уизеър с нововъведение!

Уизеър добавят нов тип тарифа при закупуване на билети. Става въпрос за услугата WIZZ GO, която представлява пакет от най-популярните услуги на авиокомпанията. Благодарение на нея клиентите могат да бъдат доста по-гъвкави при закупуване на билет и да не си избират една по една различни платени услуги, като място, голям салонен багаж, 23 кг. чекиран багаж и онлайн чекиране!

Ето и как авиокомпанията представя WIZZ GO.

Опаковайте и спестете

Wizz Go е пакет от най-популярните ни услуги, който вече доказано отговаря на нуждите на много от нашите клиенти. Wizz Go включва четири услуги: избор на място (с изключение на тези с допълнително пространство за краката), голям кабинен багаж (56 x 45 x 25 см), 23-килограмов чекиран багаж (149 x 119 x 171 см) и онлайн чекиране.

bundle-seat-selection-blue Избор на място

bundle-small-cabin-bag-blue Голям кабинен багаж

bundle-heavy-checked-in-bag-blue 23 кг чекиран багаж

bundle-online-checkin-blue Онлайн чекиране

Уизеър имат и още два типа пакети, а именно Basic и WIZZ PLUS. Долу можете да видите и техните характеристики.

Тарифата Basic е за онези, които предпочитат да избират само услугите, които считат за важни. Тарифата Basic включва малък кабинен багаж (42 x 32 x 25 cm) и онлайн чекиране.

bundle-small-cabin-bag-gray Малък кабинен багаж

bundle-online-checkin-gray Онлайн чекиране

Wizz Plus е за онези, които обичат да бъдат подготвени за всичко и да се наслаждават на комфорта на пълните ни услуги. Пакетът включва много допълнителни услуги на по-ниска цена. Той предоставя изключителна гъвкавост и предлага най-големи удобства за пътниците. Wizz Plus включва избор на което е да е място, включително такова с допълнително пространство за краката, заедно с услугата Wizz Flex, която ви позволява да променяте датата на полета си при необходимост, без да заплащате допълнително.

Освен това имате възможност за чекиране както на летището, така и онлайн, качване на борда с предимство о освен голям кабинен багаж (56 x 45 x 25 см) и 32 кг чекиран багаж  (149 x 119 x 171 см) можете да вземете на борда и един малък личен багаж (40 x 30 x 18 см).

bundle-seat-selection-magenta Избор на което и да е място

bundle-wizz-flex-magenta Wizz Flex

bundle-small-cabin-bag-magenta Голям кабинен багаж

bundle-heavy-checked-in-bag-magenta 32 кг чекиран багаж

bundle-priority-boarding-magenta Качване на борда с предимство

bundle-bag-tiny-magenta +1 малък личен багаж на борда

bundle-online-checkin-magenta Чекиране на летището или онлайн

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *