Уизеър с два нови маршрута от София!

Ето че Уизеър обяви поредни два нови маршрута, които ще изпълнява от софийското летище. Напомняме, че наскоро от унгарската авиокомпания обявиха стартиране на линия и до Санкт Петербург. Дано запазят същите темпове с пускане на нови дестинации!

А двете летища, до които ще старират полети са лондонското Гетуик и Билунд в Дания.

Уизеър вече летят до лондонското летище Лутън, а сега обявяват и стартиране на полети до Гетуик. То е второто по големина лондонско летище след Хийтроу и е доста по-удобно от Лутън и Станстед, до където най-често летят нискотарифните авиокомпании. По този маршрут Уизеър ще се конкурират с третия голям лоукост превозвач Изиджет.

Полетите до Гетуик започват от 1 юни и ще са всеки ден. Засега най-ниските цени са 77 лв. до Лондон и 58 в обратна посока. Може да се очаква тяхна евентуална промяна в бъдеще.

До Дания Уизеър имат полети до Копенхаген, а Билунд е втората линия в скандинавската страна, по която пускат самолети. Най-интересното в близост до летището е увеселителният парк Леголенд, а Дания е родната страна точно на играчките Лего.

Полетите до Билунд също стартират юни – на трети и ще са два пъти седмично. До там ще може да летите в сряда и неделя, а най-ниските цени, които се намират са 48 лв. в посока.

Надяваме се Уизеър да не спират с такива прекрасни новини, а конкурентите също да се размърдат и да откриват още нови дестинации.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *