Кои са новите дестинации на Уизеър?

Уизеър последните дни обяви страшно много нови дестинации от България. Може да окачествим като истинска инвазия, това което ще се случи с полеи към от Варна към нови маршрути. Цели девет линии ще стартират този месец от морската столица, нещо невиждано до сега дори за София! Е и за столичното летище остават няколко нови дестинации на Уизеър, така че и столичани ще могат да изберат нещо различно от обичайното.

Кои са деветте нови дестинации, които Уизеър стартира от Варна? Това са Атина, Барселона, Залцбург, Карлсруе, Нюрнберг, Прага, Хан(Франкфурт), Хановер и Шарлероа.

Полетите за Атина са понеделник, сряда и петък, а цените са наистина ниски. Двупосочните започват от 45 лв.

За Барселона ще има по два полета седмично във вторник и събота. Двупосочните цени през лятото започват от 75 лв.

До родния град на Моцарт полетите са също вторник и събота, а двупосочен билет може да си намерите за 78 лв.

Най-много са новите дестинации до Германия. До Карлсруе полетите също са вторник и събота. Въпреки че има евтини еднопосочни, то засега двупосочните билети през лятото са доста скъпи, но надали точно за този сезон това ще ви е топ изборът. Все пак има доста българи, които учат или работят в тази част на Германия, така че ето една алтернатива за тях.

До Нюрнеберг, известен с едни от най-добрите си коледни базари, можете да идете лятото за 100 лв. двупосочно. А полетите са четвъртък и неделя.

Чешката столица Прага е мечта за много български туристи, а двупосочен билет от Варна може да се намера на цена от 120 лв. през лятото. Полетите са понеделник и петък.

До летище Хан, което е популярно и като нискотарифното летище на Франкфурт полети ще има четвъртък и неделя, а цените започват от 150 лв. за двупосочен билет.

До Хановер ние лично препоръчваме от опит да се разходите. Цените започват от 150 лв. за летния сезон, а дните, в които може да се лети от Варна са четвъртък и неделя.

Последната нова дестинация за този месец от Варна е Шарлероа. Близко разположеното до Брюксел летище е едно от най-удобните за прекачвания към други европейски дестинации. Двупосочни билети можете да намерите за 68 лв., а полетите са понеделник, сряда и петък.

От София Уизеър са предвидили наистина екзотични нови дестинации.

През септември стартират полети до Абу Даби. Те ще са два пъти седмично вторник и събота, а за сега най-евтините двупосочни билети за септември са 200 лв., но октомври се намират и за 160 лв.

От 1-ви август са предвидени да стартират и полети до Санкт Петербург в дните вторник и събота, които все още са под въпрос заради ситуацията с ковид19. Все пак ако ви се рискува цените започват от 83 лв., а напомняме, че за там се издава от скоро и лесно електронна виза.

Много скоро Уизеър обявиха и най-новата си дестинация от София. Тя е до гръцкия остров Миконос. Полетите започват август и са два пъти седмично във вторник и събота. А цената за двупосочен билет започва от 130 лв.

Всички цени са без Уиз дискаунт клуб, а ако имате или си закупите, могат да паднат и още.

Разгледайте варианти на сайта на авиокомпанията тук- цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *