Уизеър обявиха две нови дълго чакани дестинации

Уизеър днес излезе с може би една от най-добрите новини за последните месеци. Те обявиха две нови дестинации, които бяха сред най-дълго чаканите от много хора в България!

Двете нови дестинации са Лисабон и Ница. Характерно и за двете е, че това бяха сред най-желаните атрактивни дестинации, които не бяха налични дори след навлизането на Раянеър и увеличаването на маршрутите на Уизеър последните години.

По принцип директни полети от България до Португалия бяха пуснати сравнително скоро от България еър, но цените все пак са далеч от нискотарифни. А най-близките лоукост полети до Португалия бяха от Букурещ,от където летят цели две авиокомпании.

Директни полети до Франция пък имаше само до парижкото летище Бове. Лазурния бряг, който е най-атрактивен за туристи с невероятна природа, климат, релеф, крайбрежие и страхотни плажове и градчета оставаше труднодостъпен на ниски цени. Новата линия до Ница ще промени това.

Полетите започват за съжаление чак на 26 март 2018 до Ница и 27 март 2018 до Лисабон, но след толкова дълго чакане ще издържим още малко.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *